Lad den stå 10 minutter inden der laves frikadeller på en god varm pande, eller ved at sætte frikadellerne på bagepapir på en bageplade og bage dem i ovnen ved 200 grader, til de er pænt brune
Må dog indrømme, at det er meget længe siden jeg har fået deller med sovs og kartofler – i stedet elsker jeg at få en god frikadellemad på et godt stykke rugbrød eller sammen med en gang bagte rodfrugter
kylling, champignon og bagte tomater (kommer på bloggen snarest). Til gengæld er der heller ikke noget jeg elsker mere end en rigtig god hjemmelavet kartoffelsalat og så især når der serveres en omgang hjemmelavet frikadeller til
Bagte kartofler. Frikadeller. Bagte kartofler. Frikadeller. 2) Form små frikadeller med en spiseske og din håndflade. 3) Steg alle de små frikadeller til de ikke længere er bløde i midten
Frikadeller og kartoffelsalat. Jeg kommer her med en tarteletfyld der stadig har kyllingekød i, men hvor aspargesen er skiftet ud med champignon og toppet med lidt bagte cherry tomater
Bürek eller börek eller andre varianter af ordet er oprindeligt en tyrkisk ret, men den er udbredt i flere andre lande – som Bulgarien, Grækenland, Israel, Italien, Bosnien, Tunesien og mange andre steder i verden også
Herhjemme fik vi kyllingefrikadeller den anden dag og de bliver altid lavet på kyllingefars. Det gode ved frikadeller er, at der ikke er nogen begrænsning for, hvad man kan putte i dem