Små gulerødder, bagt i ovnen og drysset med revet citronskal og hakket rosmarin. Når fedstoffet er smeltet i fadet og begyndt at bruse, vender man gulerødderne i og drysser med salt og peber
Gulerødderne skrælles eller skrubbes godt og skæres også i grove stykker. ½ dl olivenolie (det kan godt udskiftes med smagsneutral, hvis du er helt på spanden med dit budget)
Gulerødderne skrælles eller skrubbes godt og skæres også i grove stykker. ½ dl olivenolie (det kan godt udskiftes med smagsneutral, hvis du er helt på spanden med dit budget)
Mignonen skal krydres med salt og peber, brunes hurtigt på alle sider og lægges ovenpå en blanding af gulerødder, pastinak og kartofler i tern sammen med et stort løg i både
Hygge søndag med MARKRÆS og kager. Marmorkage med kokos, marabou og glasur. Skal til tøzeaften med en gluten allergikker og har fundet denne dejlige opskrift
Bagtegulerøddermed citronskal og rosmarin kan man næsten spise som en ret i sig selv. Tomatskiver i fad med hvidløgsolie og balsamico passer til næsten alt, og skulle der være rester, smager de også godt kolde
Et fad med skiver af gulerødder, strimler af rød peber, rå løg og dampet broccoli. Maden nytårsaften er ofte af den type, man gerne vil sidde og hygge med rigtig længe, og derfor er det oplagt at tænde for racletten nytårsaften
tomater, peberfrugt, squash, løg og små gulerødder bliver også gode på grillen. studieveninde Eva-Maria kommer til middag med hendes mand og tre store drenge på
Servér hvidløgscremen til de svøbte kyllingefileter og de bagte grøntsager. Bland gulerødder, spidskål og persille sammen med den gemte dressing, og servér salaten til butterdejsstangen