med nogle bagte gulerødder til. Den sidste variant, jeg vil nævne her, er retten uden kartoffelmos – her udskifter du ganske enkelt de almindelige kartoflermed søde kartofler
Lørdag fik vi rester af den med det samme tilbehør som fredag (kartofler, gulerødder, grønne asparges og god sovs), og i går lavede jeg smørrebrød til mig selv og biksemad til Christian af resterne
Start med at røre flødeost, soltørrede tomater, basillikumblade og smag til med salt og peber. Jeg hakkede også nogle gulerødder og champignoner og lagde i fadet
Steg rensede champignon i små tern sammen medbacontern på en glohed pande. Hos os giver julen mange forskellige smårester… og efter en masse julemad, er det lækkert med en nem og velsmagende suppe
Bland løg, græskarmos og kartoflermed halvdelen af parmesanen, pisk det igennem med et piskeris. Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker, og kog dem meget møre – uden salt
400 g svampe fx karl johan, østershatte, kantareller eller champignon. 400 g kogte kartofler. 100 g bacon i tern. 400 g bagte, kogte eller stegte rodfrugter i mundrette stykker fx jordskokker, rødbeder, pastinakker, jordskokker eller selleri