Det gode ved den bagtekartoffelmos frem for den almindelige er at du kan lave mosen i forvejen, stille den på køl og først sætte den i ovnen den lille halve times tid inden den skal serveres
Du kan finde dem som fyld i ovnbagtesamosa her, i en vegetarisk karry med kikærter her, i en broccoli-couscous med feta, æbler og tahindressing her eller i en grov tærte med feta og spinat lige her
Udover indisk mad er jeg også meget glad for søde kartofler, så dem har jeg selvfølgelig proppet inden i mine samosaer sammen med ærter, spinat, ingefær og masser af varme krydderier som garam masala og spidskommen
kartofler i går, og bagte dem i ovnen, hvorefter jeg spise nogle af dem med hjemmelavet. Hæld dejen i vaffeljernet, og bag, til vaflerne er gennembagte og
Kartofler kan spises kogte, bagte og stegte. Vask og skrub dine kartoflermed en børste. Derfor bør du læse med, hvis du vil genopdage kartoflens hemmeligheder
kartofler, pastinakker, persillerødder, jordskokker, gulerødder, søde kartofler etc. Kom grøntsagerne i en kartoffelmospresser eller mos dem grundigt med en gaffel
med nogle bagte gulerødder til. Den sidste variant, jeg vil nævne her, er retten uden kartoffelmos – her udskifter du ganske enkelt de almindelige kartoflermed søde kartofler
Mos dine kolde kartofler grundigt med en gaffel, så de ikke indeholder store klumper. Pisk ægget sammen i en kop og mos det ind i kartoflerne lidt ad gangen
Moskartoflerne og kom dem op i en skål. Kartofler er møghamrende sunde. Endnu bedre er det, når man bagefter kan nyde resultatet, gerne med smør og ost, eller en god klat nutella ovenpå