Disse halve, fyldte og dobbeltbagtekartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
De fleste kan lide bagtekartofler og det er nemt og billigt at lave. For at pifte den bagte kartoffel lidt op, serverer jeg den med quinoa og en lækker cashewdressing
Sauter majsflagerne i lidt olie med chili og finthakket persille. bredbladet persille. Børst kartoflerne fri for salt og anret på tallerken sammen med majsflagerne, rødspættefileterne og olivensaucen
Med tvillinger i huset er det let at lade sig friste af lette, og måske knap så sunde løsninger. Det må vi ha lavet om på, og vi startede med denne her lækre måde at spise ørred på
Vend cremen med mayonnaise og smag til med salt og peber. 800 g kartofler. 1 lille håndfuld friske krydderurter fx estragon, kruspersille, bredbladet persille eller basilikum
Læs også Kartoffelpandekager med lakserilette / Ovnbagte fyldte kartoflermed hytteost / Kartoffeltærte med brie og bacon / Græsk kartoffelsalat med feta og oliven
Pil de kolde kartofler og skær dem i tern, læg kartoffelternene ned i salatskålen. Start med at vende køddet med lidt olivenolie, et skvæt mild eddike, salt og peber, og lad det trække mens resten af salaten laves færdig
lidt grønt – finthakket persille, finthakket forårsløg eller hvad du nu har på. Her blev rodselleri og kartofler bagt i ovnen og blandet med hvidkål og løg til en god gang biks serveret med spejlæg og grøn salat