Æggekage iovn – Når jeg laver æggekage iovn bruger jeg en grundopskrift på æggekage, og så kommer jeg ellers i, hvad jeg føler for, eller hvad jeg har af rester – det kan være løg, porrer, blomkål, kogte rodfrugter – alt sammen imindre stykker, naturligvis – eller revet ost
Kartoffelmos, kartoffelsne, bagte kartofler, båndpasta, ris eller bulgur. Bland grønsagerne og læg dem sammen med laurbærblade og øl i en stor bradepande eller et ovnfast fad - gerne en stor stegeso
Du kan også blande andre rodfrugteri, hvis du synes – gulerødder, pastinakker, persillerod eller du kan komme løg i eller hele fed hvidløg, der ikke er pillet
Skinkemignon med sennep, honning og rosmarin bagt iovn på et lag af rodfrugter. Anret hele herlighedeni et serveringsfad med rodfrugternei bunden og kødet iskiver ovenpå
Lækre ovnbagte kartoffelbåde på en ny måde. Man kan bruge samme koncept til andre rodfrugter og man kan eksperimenteresig frem tillige de krydderurter og krydderier man bedst kan lide
Skær de valgte rodfrugteri små terninger. Tilsæt de kogte linser og hæld mosen i et ovnfast fad. kartofler, pastinakker, persillerødder, jordskokker, gulerødder, søde kartofler etc
Kyllingen kunne sagtens have være nydt med nogle bagterodfrugter, men i sundhedens tegn hoppede vi på endnu en salataften og når nu der er investeretilidt ekstra gode ting at blande i, er det nu altså også noget at se frem til
Lammepate med avoziki, salat og ovnbagterodfrugter. Hakkebøf eller snitzler eller kyllingebryst med ærtemos og bagte blomkål (scroll ned for at findeopskriften)