Bagte rodfrugter med krydderier opskrifter

Bagt kartoffelmos

Bagt kartoffelmos

Det gode ved den bagte kartoffelmos frem for den almindelige er at du kan lave mosen i forvejen, stille den på køl og først sætte den i ovnen den lille halve times tid inden den skal serveres
Rodfrugter i ovn

Rodfrugter i ovn

Du kan servere rodfrugter i ovn til alt, hvad du vil servere kogte eller bagte kartofler til eller kartoffelmos til
Kartofler i ovn

Kartofler i ovn

Du kan også blande andre rodfrugter i, hvis du synes – gulerødder, pastinakker, persillerod eller du kan komme løg i eller hele fed hvidløg, der ikke er pillet
Kartoffelmos

Kartoffelmos

Du kan også komme andre rodfrugter i eller krydderurter og krydderier eller ost. På samme måde som med kartoffelmos, kan du tilsætte krydderurter og krydderier
Spicy rejer i tacoskal

Spicy rejer i tacoskal

Salat medbagterodfrugter, pære og blåskimmelost. Kom nogle strint af Chilimayo oven på og pynt med koriander
Gratin med rødbeder og kartofler

Gratin med rødbeder og kartofler

Det er stadig tid for rodfrugter, vinterens gode grønsager. krydderier. Så er der jo det med at finde på noget nyt

Paleo style - dag 5

Aftensmaden bestod af bagterodfrugter i form af persillerod, rødbeder og gulerødder med hvidløg og masser af krydderier
Farsbrød med linser og cashewnødder

Farsbrød med linser og cashewnødder

Servér det eksempelvis sammen medbagterodfrugter, rødkålssalat eller på et stykke rugbrød. Jeg fandt en i Irmas afdeling med syltetøj
Lækker opgraderet udgave af kartoffelbåde i ovn

Lækker opgraderet udgave af kartoffelbåde i ovn

Lækre ovnbagte kartoffelbåde på en ny måde. Man kan bruge samme koncept til andre rodfrugter og man kan eksperimentere sig frem til lige de krydderurter og krydderier man bedst kan lide

10 tips mod vinter-nedtrykthed

Rodfrugter. Ikke alle dage i det sene efterår og vinteren er smukke og solrige med sprød frost under fødderne
Laks med urter og bagte rodfrugter

Laks med urter og bagte rodfrugter

Det blev til bagt laks med friske krydderurter, rodfrugtermed forskellige krydderier og så en salat med de fineste små økologiske radiser