Selvom bygottoen bages iovnen, bliver den stadig cremet og fyldt med bid og smag fra svampene, det salte fra parmaskinken, saftige fra spinaten og det ristede, nøddeagtige og sprøde fra valnødderne
Selve kagen er en svampet banankage, og så toppes den med den cremede, så lækre og lidtafhængighedsdannede (hvis du spørger mig) mascarponecreme rørt med kaffe og fintrevetappelsinskal
Normalt plejer jeg at bage en traditionel banankage, men denne gang blev det til en svampet chokoladekage hvor jeg har brugt de modne bananer, til at søde med
Men forleden havde jeg lyst til at prøve en anden opskrift som bliver mere svampet. Når jeg bager banankage, er det ALTID den gode gamle opskrift fra Karolines kogebog - det er favoritten
Lækker, svampet, glutenfri banankage uden tilsat sukker – mums. Jeg synes egentlig, jeg klarer minudfordring om et nyt indlæg om dagen i en hel uge meget godt For der mangler faktisk kun i morgen, så har jeg bestået
Drys med oregano og sæt pizzaerneiovnen, se ovenfor. Du kan vælge svampefyldet (kartoffelfyldet er ikke så velegnet) - eller du kan bruge en blanding af svitsede løg, hvidløg, spinat og hytteost smagt til med reven muskatnød, salt og peber
Hvis du står og vil prøve noget nyt og vilskifte burgerbøffen ud med noget andet, så vil jeg klart anbefale portobellosvampe, som du kan fylde mange lækre tingi og bage dem iovnen