Det lyder avanceret, men kræver ivirkelighedenikke andet end en ovn og lidttålmodighed. Langtidsbagtetomater – en hjemmelavet version af ‘semi-dried’ tomater, der fungerer perfekt som fyld i salater, pitabrød eller som topping på pizza
Skyl tomaterne, og skær dem iskiver, fjern blomsten. Æggekage iovn – Når jeg laver æggekage iovn bruger jeg en grundopskrift på æggekage, og så kommer jeg ellers i, hvad jeg føler for, eller hvad jeg har af rester – det kan være løg, porrer, blomkål, kogte rodfrugter – alt sammen imindre stykker, naturligvis – eller revet ost
frosne, vendt iolivenolie og salt og bagt sprøde iovnen. Jeg mener alt med pesto, soltørrede tomater og feta, går man bare aldrig galt i byen med, hvis du spørger mig
Jeg har tilføjetvanilje, som giver en fantastisk smag og dybde tilbagtetomater. Halver de store tomater, og læg dem i en bradepande eller et ovnfast fad
Jeg bagtemine ved. Sådan laver man den perfekte æggekage iovn. Den helt rigtige, hvisI spørger mig. Kom baconfedtet på en pande – som kan tåle at komme iovnen – og opvarm det ved middel varme