Dooley's er en likør lidt hen ad Bailey's, men smagen er meget mere karamelagtig. Det er efterhånden længe siden, jeg lavede den lækre chokolademousse med Dooley's, for vi fik den som dessert til vores minijulefrokost i november
Hemmeligheden er en simpel chokoladekage, en god mousse med Baileys og en masse lækker fondant. Med en god klassisk bund af chokolade og en god mousse, så får du med enkle midler lavet en rigtig flot kage
Psssst – er du vild med mousse, bør du også prøve denne skønne Baileys fromage. Det samme gjorde en kvart liter piskefløde, som var til overs efter en omgang Pasta Arabica, og sammen fik de to ting nyt liv som en fortryllende skøn nougatmousse
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Det er en chokolademousse med bailey - og her er opskriften. Jeg skal lave en (faktisk to) kager til en dobbelt 40-års fødselsdag - så jeg fik lyst til at prøve at lave en ny chokolademousse - sådan bare for at se, om den smagte "fantastisk". 500 g smør smeltes ved svag varme, 500 g chokolade smeltes i vandbad - de to ting blandes godt sammen, 500 g flormelis sigtes og røres i, tilsæt baileyekstrakt, til det smager, og rør til sidst 14 æggeblommer (pasteuriserede) i. Pisk det godt og grundigt med røremaskinen, pisk 1/2 l piskefløde til skum, bland det hele sammen - og vupti - helt igennem fantastisk mousse
Bailey. Bailey2 pasteuriserede æggeblommer2 spsk sukker3 dl flødemørk chokolade efter smagHusblassene kommes i ½ liter vand i ½ time og smeltesDen hvide chokolade smeltes over vandbadBland husblas, Bailey og den hvide chokoladeÆggeblommerne piskes til crem med sukkeretFløden piskesÆgge- og baileymassen blandesDen nye masse vendes i flødeskummet. Moussen passer til en rund lagkage á 20 cm 4 blad husblas