Oliven olie. Skræl bananerne, vask tomaterne. Vend blandingen med vand og gær, og rør dejen lind. Fold kanterne rundt om fyldet, og hæld lidt olie over
Jeg har købt nogle net med økologiske blodappelsiner og de er bare så saftige og søde så jeg har brugt en hel skrællet appelsin, den halve avokado og den godt modne banan sammen med de øvrige ingredienser
Madpakkesalat med alt godt / Grove pølsehorn med gulerødder og kerner / Bollermed oliven og soltørrede tomater / Pirogger med karry-kål og gulerødder / Morgenmadsmuffins medbanan og mysli
Herefter blandes banan, nødder og dadler medolie og røres godt sammen. Så disse små bananboller er også lidt af et forsøg, som jeg helt sikkert skal eksperimentere videre med
Du kan også blend den medbanan og vanille, pære og vanille/evt. CHOKOLADE banan milkshake. HAVREGRØDSbollermed smag af risengrød - bollerne indeholder æble og kanel
Det kræver at man blive ved med, at blende indtil olierne begynder at "træde" ud af nødderne og du tilsidst står med et produkt, der i konsistens, minder om peanutbutter
Dejen er rimelig grødagtig, men den skal være tyk nok til at bollerne ikke flyder ud på bagepladen. 9 lækre boller lavet på en god halv times tid. 5 modne bananer, mosede. 2 spsk smagsneutral olie. Rør det hele grundigt sammen med en grydeske og sæt 9 bollermed skeer på bagepladen. 5 modne bananer, mosede. 2 spsk smagsneutral olie
De sidste par dage med alt for meget gær i køleskabet, førte til en lørdag aften og nat i køkkenet. ), nogle neutrale Naan-brød, grove flutes og disse dejlige banan-kanelboller
Moste bananer og. Pensl bollernemedolie. Glutenfrie boller – ca. medolien til sidst. problemer med glutenfri havre, kan havremel erstatte majsmelet eller lignende
Boller i kokos-karrysovs m/ banan & rød peber. Rør en god olivenoliemed chilipulver og lidt salt. Tilsæt hakkede løg, hvidløg, karry og paprika, og svits med
Havde godtnok selv medbragt en fiberbolle (se opskriften fra i går) med hjemmelavet leverpostej og en banan som frokost, da menuen efter svømmeturen bestod af bollermed smør og kagemand (ikke så gluten - og mælkeallergivenligt)