Via fibrene får tarmene noget at arbejde med, hvilket er godt for ens tarme generelt (forebygger tarm-kræft), men bidrager i høj grad også til øget mæthed, da optagelsen fra tarmene er langsommere
Jeg har en ting medbananbrød. Rør sammen og hæld i ovnfast form evt beklædt med bagepapir. For ekstra luksus kan du tilsætte dejen hakket mørk chokolade og/eller hakkede valnødder
Denne gang har jeg lavet en version, der får en skøn, sød smag fra modne bananer med en snert af vanilje og kanel, og så er den toppet med flere bananskiver og grofthakkede valnødder, der ristes inden i ovnen – det smager lidt som at spise dessert til morgenmad Hvis du ikke er til valnødder, kan du sagtens bruge mandler, hasselnødder eller lignende i stedet
Her delte vi en ‘avo smashed toast’ på ristet surdejsbrød med pocheret æg og et bananbrødmed kaffemascarpone og sprød boghvede – helt sikkert noget, jeg må prøve at lave herhjemme
Bananbrødet er en rigtig lækker kage, som ellers ikke minder så meget om en kage. Bland det hele sammen med de tørre ingredienser og vend valnødderne og evt
-) Eller du kan få bugt med de bananer der ligger der og er ved at blive brune. Jeg kunne i hvert fald godt - og så må man da vidst også godt spise dette bananbrød engang i mellem
Her til morgen gik jeg fluks i gang med at bage bananbrød. Jeg har spist det til morgenmad med en gang pære-vanilje skyr, hvilket var en sand fornøjelse
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
God fornøjelse medbananbrødet. valnødder). valnødder). 50-100 gram mandler(kan undlades eller skiftes ud med f. Smør enten en stor form eller flere små med smør og bag bananbrødet 30-40 minutter ved 150 grader. 50-100 gram mandler(kan undlades eller skiftes ud med f