Bananbrød groft opskrifter

Groft bananbrød med chokolade og peanutbutter-swirl

Groft bananbrød med chokolade og peanutbutter-swirl

Et bananbrød man kan spise morgen, middag, aften og til dessert, siger du. Jeg er dog KÆMPE fan af peanutbutter, så jeg tænkte at kombinere modne bananer, chokolade og det lækre nøddesmør i et groft brød
Bananbrød

Bananbrød

Hak chokolade og mandler groft. Lad bananbrødet køle af inden servering. 0 Flares. ×. … opskriften, der også meget vel kunne have heddet banankage
Bananbrød med chokolade

Bananbrød med chokolade

Hak chokoladen og valnødderne groft. I dag bagte jeg det lækreste bananbrød med valnødder og mørk chokolade
Bananbrød med appelsin

Bananbrød med appelsin

Dette bananbrød minder meget om en banankage, som du også kan finde her på bloggen, men dette er mere fast i det og mere brød-agtig i konsistensen
Sødt & sundt bananbrød

Sødt & sundt bananbrød

Det er med groft mel, uden raffineret sukker, med kun en smule fedt og stadig superlækkert og sødt. Dette lækre bananbrød med tørrede abrikoser og figner er næsten for godt til at være sandt
Sødt & sundt bananbrød

Sødt & sundt bananbrød

Det er med groft mel, uden raffineret sukker, med kun en smule fedt og stadig superlækkert og sødt. Dette lækre bananbrød med tørrede abrikoser og figner er næsten for godt til at være sandt
Bagt grød med banan og nødder

Bagt grød med banan og nødder

Denne gang har jeg lavet en version, der får en skøn, sød smag fra modne bananer med en snert af vanilje og kanel, og så er den toppet med flere bananskiver og grofthakkede valnødder, der ristes inden i ovnen – det smager lidt som at spise dessert til morgenmad Hvis du ikke er til valnødder, kan du sagtens bruge mandler, hasselnødder eller lignende i stedet
Æggekage med pølser og pasta

Æggekage med pølser og pasta

Bananbrød. groft salt. 1 tsk groft salt. Dagens lune ret. 2 dl. mælk. 8 æg. 1 tsk. friskkværnet peber. 1 spsk. Mel. 100 g. pasta, kogte
Koldhævede choko-bananboller

Koldhævede choko-bananboller

Bananbrød med mørk chokolade. Hak chokoladen groft og rør det i dejen til sidst. Duften breder sig i køkkenet, mundvandet løber og det er svært ikke at spise bollerne med det samme, de kommer ud af ovnen