Et bananbrød man kan spise morgen, middag, aften og til dessert, siger du. Jeg er dog KÆMPE fan af peanutbutter, så jeg tænkte at kombinere modne bananer, chokolade og det lækre nøddesmør i et groft brød
Det er med groft mel, uden raffineret sukker, med kun en smule fedt og stadig superlækkert og sødt. Dette lækre bananbrød med tørrede abrikoser og figner er næsten for godt til at være sandt
Det er med groft mel, uden raffineret sukker, med kun en smule fedt og stadig superlækkert og sødt. Dette lækre bananbrød med tørrede abrikoser og figner er næsten for godt til at være sandt
Bananbrød med mørk chokolade. Hak mandlerne meget groft og fordel dem på toppen. Som jeg har fortalt i et tidligere indlæg, laver jeg ofte spiselige julegaver til familie og venner
Banankage med hindbær og hvid chokolade / Bananbrød med mørk chokolade og ristede mandler / Banankage med kaffe-mascarpone creme / Det sunde bananbrød med chokolade
Denne gang har jeg lavet en version, der får en skøn, sød smag fra modne bananer med en snert af vanilje og kanel, og så er den toppet med flere bananskiver og grofthakkede valnødder, der ristes inden i ovnen – det smager lidt som at spise dessert til morgenmad Hvis du ikke er til valnødder, kan du sagtens bruge mandler, hasselnødder eller lignende i stedet
Bananbrød med mørk chokolade. Sidste weekend bagte jeg disse sprøde cookies fyldt med julekrydderier som kanel, ingefær og nelliker og fintrevet appelsinskal, store stykker af mørk chokolade og ristede, grofthakkede mandler
Bananbrød med mørk chokolade. Lune, friskebagte kanel og kardemommekrydrede snurrer med efterårsæbler, mørk chokolade og knasende, grofthakkede mandler – det er virkelig ikke dårligt
Bananbrød med mørk chokolade. Hak chokoladen groft og rør det i dejen til sidst. Duften breder sig i køkkenet, mundvandet løber og det er svært ikke at spise bollerne med det samme, de kommer ud af ovnen