Enten blendes det hele sammen i en blender, eller foodprocessor (undlad den hakket chokolade) eller også mosses bananerne og piskes sammen med æg og de øvrige ingredienser
Jeg tænker i hvert fald, at jeg skal have prøvet, at lave en udgave medhasselnødder i og en anden udgave hvor jeg erstatter appelsinskal med citronskal
Banankage med hindbær og hvid chokolade / Bananbrødmed mørk chokolade og ristede mandler / Banankage med kaffe-mascarpone creme / Det sunde bananbrødmed chokolade
Ideen til kagen, eller rettere sagt til toppingen, har jeg fra New York, hvor vi fik det lækreste stykke bananbrødmed en pisket kaffe-mascarponecreme ovenpå
Denne gang har jeg lavet en version, der får en skøn, sød smag fra modne bananer med en snert af vanilje og kanel, og så er den toppet med flere bananskiver og grofthakkede valnødder, der ristes inden i ovnen – det smager lidt som at spise dessert til morgenmad Hvis du ikke er til valnødder, kan du sagtens bruge mandler, hasselnødder eller lignende i stedet