Barbecue marinade pulled pork opskrifter

Pulled pork på den halve tid .

Pulled pork på den halve tid .

Barbecuemarinade. Pulledpork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid. 2 spsk barbecuekrydderi. Det kan godt være at den overstiger de 100 grader på stegetermometer , men det var ikke et problem Skil kødet ad med 2 gafter og vend det hele i en go BQ marinade evt hjemme lavet. Pulledpork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid. 2 spsk barbecuekrydderi
Coleslaw

Coleslaw

Det er noget man spiser til grillmad og barbecue. I de fleste opskrifter på coleslaw trækker kålen i dressingen i flere timer, før den serveres, men i denne variant er marinade og dressing to forskellige ting
Pulled pork på den halve tid

Pulled pork på den halve tid

 Barbecuemarinade.  1 spsk paprika evt røget ½ spsk chiliflager½ spsk løgpulver½ spsk hvidløgspulver1 spsk peber 2 spsk barbecuekrydderi½ spsk salt3 spsk brun farinGnub nakken altså grisens .  Det kan godt være at den overstiger de 100 grader på stegetermometer , men det var ikke et problem Skil kødet ad med 2 gafter og vend det hele i en go BQ marinade evt hjemme lavet. 2 spsk barbecuekrydderi
Aaah - pulled pork! ;)

Aaah - pulled pork! ;)

Forinden havde jeg lavet en barbecue sauce, som jeg hældte over og lod den stege i. Til marinaden brugte jeg
Pulled beef - oksetykkam i rømertopf

Pulled beef - oksetykkam i rømertopf

Tog en frysepose kom kød og barbecue sovs i den og lukkede med en knude, inden stegen kom i køleskabet til optøning/marinering