Barbecuemarinade. Pulledpork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid. 2 spsk barbecuekrydderi. Det kan godt være at den overstiger de 100 grader på stegetermometer , men det var ikke et problem Skil kødet ad med 2 gafter og vend det hele i en go BQ marinade evt hjemme lavet. Pulledpork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid. 2 spsk barbecuekrydderi
Det er noget man spiser til grillmad og barbecue. I de fleste opskrifter på coleslaw trækker kålen i dressingen i flere timer, før den serveres, men i denne variant er marinade og dressing to forskellige ting
Barbecuemarinade. 1 spsk paprika evt røget ½ spsk chiliflager½ spsk løgpulver½ spsk hvidløgspulver1 spsk peber 2 spsk barbecuekrydderi½ spsk salt3 spsk brun farinGnub nakken altså grisens . Det kan godt være at den overstiger de 100 grader på stegetermometer , men det var ikke et problem Skil kødet ad med 2 gafter og vend det hele i en go BQ marinade evt hjemme lavet. 2 spsk barbecuekrydderi