Basilikumpesto med mandler opskrifter

Basilikumpesto med persille

Blend til pestoen er fast og cremet, juster med olie. Bræk parmesanosten i mindre stykker og kom den i blenderen
Basilikumpesto med et twist

Basilikumpesto med et twist

Jeg kommer altid nødder eller kerner i min pesto, mandler, pinjekerner, solsikkekerner eller som denne gang græskarkerner

Mine (sunde) kostvaner

Du finder fra øverste venstre hjørne fyldte auberginer * mexi-tortilla med grov guacamole * rødbedesuppe med grovboller * (og nederst) lammebov med spanske linser * hel ovnbagt kylling med varm rodfrugtsalat og til sidst * ovnbagt laks medbasilikumpesto, ovnbagte tomater og ristede bønner og fennikel i gule krydderier (opskrift følger)
Spidskålssalat med nye kartofler i pesto

Spidskålssalat med nye kartofler i pesto

De nye kartofler blev kogte, skåret i mundrette stykker og vendt i basilikumpesto. Kom basilikum, hvidløg, salt, peber, mandler og olivenolie i en blender eller foodprocessor
Grov basilikumpesto

Grov basilikumpesto

Det giver den grove konsistens, som jeg er vild med. Det kan være en ide at hakke bladene sammen med et par nødder, da de kan være lidt svære at hakke alene
Grøn pesto

Grøn pesto

Hvis du ikke lige har et par håndfulde gulerodstoppe, kan du bare fordoble mængden af basilikum og skifte mandlerne ud med pinjekerner, så har du en klassisk opskrift på basilikumpesto
Første menu

Første menu

Jeg laver altid "madpesto" af de kraftige kydderurter som persille, løvstikke og ramsløg, dvs ikke "snackpesto" som den traditionelle basilikumpestomed både parmesan, hvidløg og nødder