Bearnaise fra bunden opskrifter

Bearnaise!

Bearnaise!

Gør vandbad klar (fyld vand i bunden af en stor gryde - en mindre gryde sættes oveni. at mestre bearnaise saucen
Minut mayo

Minut mayo

Mayonnaisen kan let forvandles til noget andet lækkert, her har vi hakket lidt pickles og tilføjet sukker, cremefraise og gurkemeje til en remoulade, hvidløg til en aioli, lidt sur-sød sovs og cayenne til en chili mayo og en med estragon til en bearnaise mayo
Nu med "Opskrifter"

Nu med "Opskrifter"

at mestre bearnaise saucen. Gør vandbad klar (fyld vand i bunden af en stor gryde - en mindre gryde sættes oveni
Dejlig citrontærte

Dejlig citrontærte

Christian og jeg kastede os ud i at lave en culottesteg med ovnbagte rodfrugter, blancheret broccoli og hjemmelavet bearnaise
Bernaise – Også For Dummies!

Bernaise – Også For Dummies!

Et godt tidspunkt at få tjek på sine bøffer og tilbehør, for når først man kører bearnaisen videre herfra, så er den ikke glad for at stå og vente alt for længe
Grundforløbs-eksamens-RET

Grundforløbs-eksamens-RET

Opskriften er tyv-stjålet fra Siden ligger ikke kun ud med opskrifter men også en masse viden omkring stort set alle former for frugt og grønt - hvornår de er i sæson, hvor de kommer fra, kendetegn osv
Kokosmakroner med chokolade

Kokosmakroner med chokolade

I søndags grillede vi en dyrekølle og jeg serverede hjemmelavet bearnaise sauce til hele banden. Hvis du vil have dejlig chokolade i bunden af dine kokosmakroner, kan du – når de er afkølede, smelte den mørke chokolade, og smøre lidt i bunden af hver kokosmakron
Mayonnaise på hele æg

Mayonnaise på hele æg

Den kan bruges til aioli, ranchdressing, bearnaise dip, til coleslaw og meget andet. Jeg selv brugte et glas der havde været nøddesmør i – dem fra monki -passede perfekt til denne portion
Bearnaise Sauce

Bearnaise Sauce

Og det gælder især Bearnaise sauce, den skal simpelthen laves fra bunden. Som jeg allerede har nævnt i opskrifterne Hollandaise sauce og Bechamel sauce, så hold dig væk fra de der fu#king pulver og pap sovse
LCHF – Low Carb, High Fat

LCHF – Low Carb, High Fat

 Béarnaise, Hollandaise sauce kan uden problemer laves fra bunden af – Drop pulverudgaven og lav det friskt