Nybagte boller er det bedste. Glutenfriboller. Fornyeligt prøvede jeg denne opskrift fra “Den glutenfri Kogebog” og de blev super gode og er hurtige at bage
Det kommer der et indlæg om snart, men nu tilbage til disse fantastiske boller. 2 tsk yeast( glutenfri tørgær). Lad dejen hæve i en lille time, derefter form 15-18 boller og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader i 35 minutter. Velbekommen 2 tsk yeast( glutenfri tørgær). 15-18 boller
Venlig hilsen bedstemor, der gerne vil ha besøg af et barnebarn ,der synes hendes boller er gode. Dejligt at høre, at du gør dit bedste for dit barnebarn
Men det er ikke det bedste – de er simpelthen så nemme og hurtige at lave. Du kan også finde flere lækre glutenfri opskrifter i vores opskriftsamling her
boller, groft glutenfrit. quinoaboller,. Af glutenfrit brød kan nævnes. boller fra fx Irma, som er naturligt glutenfrie, brødblandinger fra Doves (hvid