“Ej, Lui, vi har bare bagt de allerbedstegulerodsboller i hjemkundskab. Dog er der én ting, der alligevel gør, at de her gulerodsboller skiller sig ud fra mængden
Det kan ske for selv den bedste. Som du måske har spottet, er den her opskrift en variation over opskriften i mit tidligere indlæg om gulerodsboller med havregrød
Follow my blog with BloglovinJeg har lavet disse gulerodsboller utallige gange og de er lige gode hver gang, de er bløde og svampede, samt er de stadig gode efter en tur i fryseren
Jeg har naturligvis valgt den bedste ovn jeg kunne finde hos Gram, – en ovn i energiklasse A med så stort et ovnrum jeg overhovedet kunne finde og med teleskopudtræk
Da jeg gik i folkskole, købte min mor nogle gange de bedstegulerodsboller hos bageren. Derfor var glæden stor, da jeg fik "Meyers Bageri" og kunne konstatere, at der var en opskrift på disse gulerodsboller i bogen
Venlig hilsen bedstemor, der gerne vil ha besøg af et barnebarn ,der synes hendes boller er gode. Vi vil anbefale dig at kaste dig over vores Nemme gulerodsboller og også vores Bondebrød uden kernerne evt
GLUTENFRI BAGNING – mine bedste tips og opskrifter. Pulpen er faktisk sprængfyldt med plantefibre, der gør maven glad ♥ Brug pulpen til grønsagswraps eller disse glutenfrie gulerodsboller
De smager fantastisk, og jeg vil sige, at det nok er den bedste glutenfri brødopskrift, som jeg har prøvet i det års tid, hvor jeg har levet glutenfrit