Fantastisk mad – italienskeretter med et moderne twist – tilberedt med hjerte og sjæl. menuen har noget, der passer til alles smag – og jeg selv har spist nogle af de bedste, mest innovative, retter, som jeg nogensinde har prøvet, i netop Trippa
risottoris (Carnaroli eller Arborio – Carnaroli er de bedste). Generelt er der meget mindre smør i det traditionelle italienske køkken, end i det danske, men risotto er altså en af de retter, hvor der skal meget smør til
Lad mig lægge ud med noget af det bedste. Det er så udbredt at være “grøn”, at selv de fleste “almindelige” caféer og restauranter har flere tydeligt markerede veganske retter eller menuer på kortet
Det samme gælder valnøddesalsaen, som også kan findes i køledisken i italienske supermarkeder lige ved siden af den klassiske basilikumpesto (pesto alla genovese)
Brug de bedste ingredienser, du kan finde. I det italienske køkken bruges klipfisk i mange forskellige retter, som for eksempel denne enkle salat, der både kan spise som for- eller hovedret
En lidt usikker tjener præstation og et stilforvirrende menukort gjorde at oplevelsen var god men ikke nåede op på et plan blandt de bedste og når man gerne vil virke som et top sted så skal disse små detaljer også være på plads
Jeg er glad for, at den har beholdt sit italienske navn, salsa verde, for det lyder unægtelig mere storslået end oversat til dansk, grøn sauce – eller retter sauce grøn – og et storslået navn har den fortjent