Bedste italienske retter opskrifter

Top 5: Milanos bedste restauranter

Fantastisk mad – italienskeretter med et moderne twist – tilberedt med hjerte og sjæl. menuen har noget, der passer til alles smag – og jeg selv har spist nogle af de bedste, mest innovative, retter, som jeg nogensinde har prøvet, i netop Trippa
Det veganske New York

Det veganske New York

Lad mig lægge ud med noget af det bedste. Det er så udbredt at være “grøn”, at selv de fleste “almindelige” caféer og restauranter har flere tydeligt markerede veganske retter eller menuer på kortet
Kødsauce med masser af grønt

Kødsauce med masser af grønt

I olie brunes oksekødet godt, og det er vigtigt at kødet her får en god stegeskorpe, da det giver den bedste smag til retten
Den store foodie andbefaling NYC

Den store foodie andbefaling NYC

Her kan du få rigtige god øl fra en af verdens bedste fadølsanlæg. Der fås selvfølgelig også traditionelle italienskeretter
Il bello dell’autunno

Il bello dell’autunno

Af de madvarer vi havde skrabet sammen, skulle vi så dyste om at lave de lækreste retter. Efteråret er min yndlingsårstid
Marinara Sauce

Marinara Sauce

Hæld tomaterne i en stor skål, og mas og mos dem med en ske eller med dine bare næver i bedste Jamie Oliver-stil
Salat med klipfisk – insalata di baccalà

Salat med klipfisk – insalata di baccalà

Brug de bedste ingredienser, du kan finde. I det italienske køkken bruges klipfisk i mange forskellige retter, som for eksempel denne enkle salat, der både kan spise som for- eller hovedret
Flæskesalat - den originale

Flæskesalat - den originale

Oetker både kan lancere en pizzaburger og have "kvalitet er den bedste opskrift" som motto, så er nedenstående intet mindre end Michelin-værdigt
Restaurant The Lodge i Vejle

Restaurant The Lodge i Vejle

En lidt usikker tjener præstation og et stilforvirrende menukort gjorde at oplevelsen var god men ikke nåede op på et plan blandt de bedste og når man gerne vil virke som et top sted så skal disse små detaljer også være på plads
Salsa verde

Salsa verde

Jeg er glad for, at den har beholdt sit italienske navn, salsa verde, for det lyder unægtelig mere storslået end oversat til dansk, grøn sauce – eller retter sauce grøn – og et storslået navn har den fortjent
Fejringsmiddag på Restaurant Relæ

Fejringsmiddag på Restaurant Relæ

Den ligesom forstærkede oplevelsen af retten og de smagsoplevelser den gav mig, på bedste vis. Besøg på italienske ‘Mother’, Kødbyen i Købehavn