Jeg bager verdens bedstekanelsnegle. Og det bedste. Intet mindre. "Hemmeligheden" er den lange hævetid. Hvis du er akut kage-trængende skal du finde dig noget andet at bage - de her er først spiseklar ca 2½ time efter du går i gang
Det blev virkelig de bedstekanelsnegle. Heldigvis er jeg ikke fuldstændig kræsen, og hvis der er en kage jeg aldrig får nok af, må det være kanelsnegle (eller bare kanelkage
Og da det gik op for mig, hvilken dag det er i dag, slog det mig også at jeg jo har den bedste opskrift på kanelsnegle liggende, som jeg slet ikke har fået delt med jer
Selvfølgelig er det remoncen som gør hele forskellen, men jeg synes at det spiller ret godt og at bolle og remonce komplimenterer hinanden på bedste vis i denne opskrift
Kanelsnegle kan alle vist li', og de passer sig godt både til morgenbordet og eftermiddagskaffen. De fleste kan bedst lide den bløde midte, og denne opskrift gør faktisk at hele sneglen er lige så blød og lækker
Her får du den bedste opskrift på kanelsnegle, der findes. Kanelsnegle med eller uden glasur. Kanelsnegle er bare … ja, herhjemme spiser vi tit kanelsnegle i stedet for wienerbrød til søndagsmorgenmaden efter det sprøde morgenbrød
Det var, og er stadig, de bedstekanelsnegle i hele verden. Marie Vagn-Hansen laver her en helt særlig beskrivelse af kærlighed til kanelsnegle og samvær i køkkenet
Min hidtil bedste oplevelse med kanelsnegle. HOLD NU OP. Intet slår denne opskrift, som giver de mest saftige, lækre, svampede snegle fyldt med en uimodståelig kanel-creme
Kanelsnegle med marcipan og æ. Samtidigt har jeg også en svaghed for kærnemælkshorn, så de 2 ting måtte da lige kombineres – og jeg lyver ikke, når jeg siger, at det seriøst er de bedste horn, jeg nogensinde har smagt