Samtlige, som jeg har serveret kagerne for, har stået med åben mund og sagt – ligesom jeg – at det her er den bedstekransekage, de nogensinde har smagt
Kransekage Petit Four. Det er bedst at lave både kransekagen og cremen dagen før. Kom kransekagemassen i en sprøjtepose med en tyl efter eget valg og sprøjt små tutter ud på en bageplade med bageparpir
Det var virkelig træls for det er jo noget af det bedste jeg ved. Så nu har jeg en masse marcipan liggende, men det bruger jeg jo så bare til kransekage om et par dage
MEN jeg blev heldigvis enig med mig selv om, at det nok var det bedste symbol på en ny start – en lidt skæv, tyk, flad, kransekage som på trods af sin skævhed stadig smager ret godt
Efteråret er lige på trapperne, og i dag får vi en rigtig forsmag af det. Det er gråt og vælter ned med regn, og det er en perfekt lejlighed til at gå i køkkenet og bage noget lækkert, som man bagefter kan sidde og hygge med under et tæppe i sofaen med en kop kaffe eller varm kakao til