Når karryen er varm, tilsætteskyllingen, der vendes godt krydderiet. Ristaffel er en sydøstasisk, traditionel risret, hvor man koger en portion ris hvortil der serveres en række kolde og varme retter
Krydr kyllingen med salt og andre krydderier (jeg brugte en tørret barbeque). Der har været meget stille på bloggen de sidste måneder, som faste læsere måske har bemærket
Du finder fra øverste venstre hjørne fyldte auberginer * mexi-tortilla med grov guacamole * rødbedesuppe med grovboller * (og nederst) lammebov med spanske linser * hel ovnbagt kylling med varm rodfrugtsalat og til sidst * ovnbagt laks med basilikumpesto, ovnbagte tomater og ristede bønner og fennikel i gule krydderier (opskrift følger)
Er du rigtig doven, kan du sagtens lave hasselbagte kartofler uden at skrælle dem først, og det smager rigtig godt, hvis skrællen ikke er for grov – og så er det jo også i skrællen det bedste sidder
Det næstmest solgte krydderi i Danmark er karry. Når du klikker på linket herover eller billedet herunder, får du ikke alene opskriften på kylling i karry, men også en opskrift på karry, som du kan forfine og gøre til din egen