rester smager stadig godt tilfrokost eller på madpakken dagen efter. I dag vil jeg introducere jer til en krydsning mellem bagt pasta og blomkålsgratin og mac’n’cheese
Det er den bedstelasagne, jeg nogensinde har smagt. Så lasagneplader, en fjerdedel af hvad der er tilbage af ostesaucen og spinaten fordeles ligeligt, ovenpå spinaten fordeles det resterende mozzarella og et nyt lag lasagneplader fordeles
Man kan selvfølgelig bruge vegansk ost, som kan købes i helsekostbutikkerne, men kvaliteten af de oste, vi har i Danmark, er ikke den bedste, når det kommer til smelte-egenskaber (smagen og konsistensen i øvrigt kan sagtens være god, men det er meget forskelligt)
Jeres bønner er hørt, og derfor giver jeg jer her mine bedste tips. Jeg skriver altid indkøbslister, og hvis det en enkelt gang glipper, kan jeg tydeligt se jeg får ALT for meget mad med hjem (for JA netto, selvfølgelig har jeg da brug for ekstra havregryn, rugbrød, ost og dadler…
Man kan selvfølgelig bruge vegansk ost, som kan købes i helsekostbutikkerne, men kvaliteten af de oste, vi har i Danmark, er ikke den bedste, når det kommer til smelte-egenskaber (smagen og konsistensen i øvrigt kan sagtens være god, men det er meget forskelligt)
Server den med en sommerlig og saftig vandmelonsalat med halloumi ost og mynte. Chorizoen fungerer mere som krydderi og smag end som kød i denne lasagne, hvilket er endnu et godt tip til at nedsætte dit kødforbrug
Og i denne efterårslasagne kommer de begge til deres fulde ret og spiller godt op imod hinanden. Men man kan sagtens lave en stor portion og enten servere den til nogle gæster (den er fx rigtig god til vegetarer), gemme noget til næste dag, eller fryse det ned og spise det senere