Hæld den meget varme syltelage over agurkerne, og luk hurtigt låget på glasset. Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
Find opskriften på de bedste grove burgerboller HER. Alt i alt bliver det til verdens bedste frikadelleburger, som jeg håber, vil gå viralt, som den anden, men langt mere positive frikadelle-sag i Randers
Opskriften på selleribøfferne kan du finde her. Jeg kan også anbefale at bruge syltede rødløg eller syltedeagurker sammen med selleribøffen i en burger som denne
Denne ret er simpelthen bare det bedste jeg ved, men vil sige, at karry-udgaven er mere min smag. I aften stod menuen på Ristaffel, hvilket altid har været min ynglingsspise, og som barn var det altid på menuen på min fødselsdag
¾ dl mayonnaise – den laver du selvfølgelig selv for at få det bedste resultat. Den opskrift du får her, er opskriften på en kartoffelsalat, jeg første gang fik på Rømø
frugt det bedste. døbes om til igen, for det eneste brød man kan overleve på er rugbrød. det salte er syltedeagurker, cornichons eller en lille håndfuld pistacienødder
Jeg har haft verdens bedste sommerdag i dag. Jeg havde ketchup, sød sennep, dijonsennep, syltedeagurker, rå løg og friske agurkerpå min, men det er kun fantasien, der sætter grænser
Hver gæst taget nu en dynge kød på en lille tallerken ved siden af kuverten, spidder et stykke på gaflen og holden den ned i den varme olie, så længe man ønsker sit kød stegt
Det er ikke fordi jeg ikke kan lide leverpostej, men sådan en mad smager bare bedst med rødbeder, syltedeagurker eller ristede løg til som kan være lidt svært at balancere med i madpakken
en rest fra syltedeagurker, rødbeder el. Dette spørgsmål og en del andre, opstod for et stykke tid siden, efter brunch hos en ven, hvor der blev serveret “Hapå”
Det bedste er, at sådan en lækker omgang, som du ser på billedet er super nemt at lave. Tak kyllingestykker op af posen og steg dem i godt med smør på en pande ved middelhøj varme