På næste omgang strikkes ret over vrang og vrang over ret. Grunden til, at jeg synes at det her er den bedste opskrift er, at den har en rigtig fin hovedform og ikke kræver at man presser den i form
Tilsæt pesto og bouillonterning og lad retten simre i yderligere et kvarter. Det er fantastisk at kunne tage lidt af verdens bedste kødsovs op af fryseren, når aftensmaden skal være nem
Jeg har prøvet flere forskellige opskrifter, der aldrig helt har tilfredsstillet mine koldskålsforventninger, men sidste sommer var den der, og jeg tror, mange er enige i, at denne har den helt rigtige sødme og smag af citron, samt den rette tykke, bløde konsistens
Og ja jeg ved godt, at det er stærke (og muligvis også ret forpligtende) ord, når jeg kalder en kage ‘den bedste’, men det ér virkelig den bedste jordbærkage, jeg har fået
Vi har så længe, jeg kan huske altid brugt denne opskrift på brunkager, og selvom det måske er ret bindende og vovet at kalde dem for ‘de bedste’, så er det virkelig de bedste brunkager, jeg har smagt
også nogle friske, danske jordbær til - det er virkelig en lækker sommer-ret ☀. Det her er virkelig de bedste kammerjunker, jeg nogensinde har smagt, og så er de oven i købet hjemmelavet, og som et ekstra plus tager det ingen tid at lave