1. Blend havregrynene fint i en foodprocessor og bland dem derefter sammen med melet. Bland alle de andre ingredienser i med hænderne, så det bliver til en let smidig dej
De resterende besluttede jeg mig for at færdiggøre i den bedste hindbær-stil, og jeg fyldte dem derfor med hindbærcrème, som jeg toppede med friske hindbær og knasende, karamelliserede hasselnødder
…også det bedste. Nogle gange er det mest enkle…. Som f. eks. denne løgtærte der ikke indeholder. meget andet end løg og gorgonzola, men mums den var god
Jeg har allerede vist den, og indrømmet at jeg er den vilde tærte fan. Elsker det, også kartoffeltærte fandt jeg ud af i går Men ville lige dele den her meget sunde og nemme tærte der mætter
Jeg lavede halv portion af tærten, og lavede dem i små portionsstørrelser, så der blev 3 små tærter (en til hver), og billedet her er af dem (Beklager kvaliteten, men havde ikke mit kamera med, og min mobil er ikke den bedste)
Hvis jeg selv skal sige det, er det nok også den bedste dessert jeg nogensinde har lavet. Denne suveræne peanut butter mousse tærte serverede jeg i går til Mad med Medfølelses julefrokost, og den var godt nok populær
Verdens bedste rabarbaer/jordbær tærte. Christian sad med lukkede øjne og guffede mens han mumlede noget om at det var det bedste han længe havde smagt
Bedste Påskehilsner. Madspild i påskedagene. I mange familier er påsken forbundet med en masse tradi-tioner, og det betyder, at mange danskere samles, for at spise påskefrokoster og påske-middage
Vi er efter lang tid kommet frem til en glutenfri tærtebund, som vi godt kan li og som fungerer. Den er ikke så fed som normalt og bliver sprød uden at smuldre
Instruktioner. Bland fuldkornsrismel, havremel og salt i en skål. Tilsæt margarinen i små klatter og smuldre det i melet med fingrene, til det ligner revet ost