Hovedret - BeefWellington. Kom Wellingtonen i et stort ildfast fad, eller på en bradepande (Jo mere varme der kan komme rundt om den, jo mere sprød bliver butterdejen)
Hovedret - BeefWellington. Hip hurra og godt nytår. Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
Hovedret - BeefWellington. Hip hurra og godt nytår. Så skal det fejres, at vi er på vej ud af det gamle år og ind i det nye, og som alle ved, bliver det gjort bedste med lækker mad
BeefWellington i raffineret udgave. Som tidligere lovet, så en kort gennemgang af, hvad nytåret bød på rent menu-mæssigt for min lille familie og jeg – alt sammen i selskab med gode venner
4. 0. g. k. a. l. v. e. -. r. o. s. m. ø. b. d. D. u. i. t. y. B. f. W. n. J. S. æ. p. 2. c. h. ,. A. å. C. 3. ’. j. 5. F. V. 1. /. T. ). G. L. P. H. K. R. 6. 7. 8. 9. ‘. M
Bake the Wellingtons for 15 to 22 minutes (15 minuteswill be rare, 22 minutes will be well done) You can test with a meatthermometer, 125 degrees for rare and 155 for well done. Let the Wellingtonsrest for 5 minutes before cutting