Benløse fugle opskrifter

Benløse fugle - dansk klassiker

Benløse fugle - dansk klassiker

Som altid er det sovsen, der får de klassiske opskrifter helt i mål, og det gælder også for en ret som benløsefugle
Hurtigløbende benløse fugle

Hurtigløbende benløse fugle

Kalveschnitzler er i sagens natur markant hurtigere end okseklump at få tilberedt, så skal der fugle på bordet på en hverdagsaften, så er det et godt alternativ …
11. december Benløse fugle

11. december Benløse fugle

Benløsefugle er Rouladen på tysk, og det har intet at gøre, med det vi kalder roulade på dansk. Bare for at komme misforståelser i forkøbet
Ternet oksegryde

Ternet oksegryde

‘Yderlår – benløsefugle’, står der på posen med skiver af yderlår fra vores sidste kødpakke. Benløsefugle- på italiensk ganske vist – lavede jeg for ikke så lang tid siden
Bøf Bourgignon

Bøf Bourgignon

Oksekød i tern – yderlår, det man bruger til benløsefugle, er godt. Bøf Bourgignon. Udgivet den 30. september 2015 by Karen Engell Dalsgaard
6 retter med procenter i

6 retter med procenter i

er der ikke skyggen af fugle i benløsefugle. Hvis du varmer din mad, er der reelt set ingen alkoholprocent i den, selvom du marinerer den i rødvin, koger den i øl eller flamberer den i cognac
Vilde benløse fugle

Vilde benløse fugle

Vilde benløse fugle. Skåret i skiver til benløsefugle. De benløsefugle blev tilberedt som vildt for at holde stilen, og det var bestemt ikke nogen dårlig ide
Benløse fugle

Benløse fugle

Der er mange gode minder og på mad-delen er det jeg husker bedst frisk makrelsalat fra fiskehandleren på rugbrød, små lakridser i blå indpakning nede fra kiosken hvor jeg måtte leje VHS-film samt benløsefugle som vi altid fik den sidste dag når mine forældre og søster kom for at hente mig

Benløse fugle

1 stk Løg eller zittauerløg. 1 spsk. Hvedemel. 0,5 spsk. Olivenolie. 8 skive(r) Okseyderlår. 2,5 dl Bouillon, oksekød, koncentreret, terning

Lørdag aften

En gang "benløsefugle" blev i dag skåret ud i lange tynde strimler med min nye Weber kniv (kan varmt anbefales, den skærer igennem kød som om det var smør), stegt i gryden med løg og en dåse kokosmælk og en håndfuld gulerødder