Man kan vel sige, at det er en sund udgave af den normale biksemad. Den marinerede selleri kan man selvfølgelig spise kold igen, men du kan også vælge, at bruge den til biksemad som vi gjorde
Den her rest-opskrift er baseret på nogle rester jeg havde i køleskabet, både af kød og grønt. Som i har kunne følge lidt med i her på bloggen, så sætter min blogger veninde, Caroline Thorsfelt, og jeg ind for at stoppe spildet af mad i Danmark
Maden i dag er lasagne fra fryseren til mig og rugbrød til Christian (jeg fik rugbrød i går, hvor han fik biksemad), så det er jo dejligt i forhold til at skulle tage den lidt med ro
Lørdag fik vi resteraf den med det samme tilbehør som fredag (kartofler, gulerødder, grønne asparges og god sovs), og i går lavede jeg smørrebrød til mig selv og biksemad til Christian afresterne
resteraf kød. I stedet har biksemaden fået selskab af marineret tofu. Hvis du vil afmelde abonnementet, så gå ind samme sted – og send desuden en mail til mig
Biksemad med lam og grønt, Tunmousse roulade og Luftige gulerodsboller. Derfor har vi også haft forskellige retter på vore blogge, med fokus på at bruge rester i fryseren, køleskabet eller på køkkenbordet mere konstruktivt
Middagsrester fryser vi ned, kartoffelrester skærer vi i tern og gemmer i fryseren til biksemad eller ovnkartofler( i stedet for at købe dem frosne) Har vi fået samlet mange rester på frost, laver vi restebuffet