Jeg testede opskriften i sidste uge og kan bekræfte, at det er et virkeligt godtbrødog især, når man tager i betragtning, hvor let ogbilligt, det er at lave
Jeg testede opskriften i sidste uge og kan bekræfte, at det er et virkeligt godtbrødog især, når man tager i betragtning, hvor let ogbilligt, det er at lave
kommer uventede gæster, så servér med skive groft brødog evt. Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
Det må i hvert fald siges, at være en ret fin win win situation, da det både er billigt, men også falder ret godt ind i "stop spild af mad" kategorien, da der bliver ryddet lidt ud i resterne fra køleskabet
Det smager virkelig godtog er perfekt både til morgenmaden med et æg ovenpå, madpakken med avocado eller min laksemousse (som kommer imorgen) ovenpå, eller til aften med noget helt tredje