I min familie er de ellevilde medbiscotti, hvilket jeg virkelig godt kan forstå. Hvis du ikke har smagt eller kastet dig over biscotti før, så kan du rolig gå i gang
Kog mandlerne et par minutter og smut dem derefter. Rist mandlerne 15 minutter ved 200 grader. 300 g hvedemel1 tsk bagepulver1/4 tsk fint salt200 g mandler (ikke smuttede). 200 g mandler (ikke smuttede)
Pisk æggene sammen og riv appelsinskallen og blad med æg. mandler. Har lige lavet de her biscotti, de er supersprøde og lækre og passer perfekt til en god kop kaffe
Kog mandlerne et par minutter og smut dem derefter. Biscottimed revet appelsinskal. Bland appelsinskal med vaniljesukker, mel og bagepulver i en anden skål og tilsæt melblandingen til ægge-massen
Senere samme dag, da vi kom hjem, var samtlige poser væk, og vi forestillede os, hvordan de forskellige familier sad i sofaen med en kop lunende te og en biscotti fra os i hånden
Biscottimed cashewnødder, vanilje og citron / Konfektagtig blondie med lakrids og blåbær. Jeg har tidligere år lavet fx chokoladekarameller, saltmandler, fransk nougat, flødekarameller med salt, hjemmelavet nutella og fine chokoladepinde til varm chokolade
Lad biscottierne køle helt af på en bagerist, og opbevar dem i en dåse med tætsluttende låg. Bland mel, sukker, kakao, hele mandler, bagepulver, nelliker og kanel godt
Hvad med fx “Kokolade smørepålæg”, sprøde ovntørrede gurkemejemandler, stenalder biscotti eller søde spanske mandler i stedet for al det kunstige og sukkerfyldte møg, vi ellers kan komme til at fylde os med