Biscottimedcashewnødder, vanilje og citron / Konfektagtig blondie med lakrids og blåbær. Den er fyldt med varme krydderier, masser af forskellige ristede nødder og tørrede frugter, og så har den en sprød top og den lækreste seje/chewy konsistens i midten
Eller “stenalderslik” – biscottiermed frø, kerner og mandler, der mætter og stiller lækkersulten. Min situation er gudskelov ikke livstruende på nogen måde (du kan læse mere om den her), det er et tidligt og lille tilfælde af DCIS (forstadier til brystkræft) med to meget små tumordannelser, hvor cellerne er begyndt at udvikle sig til IDC (invasiv duktal carcinom)
Rør et æg i af gangen, derefter frugt og nødder og bland det hele sammen. hele nødder (mandler, hasselnødder, usaltet pistacienødder)2 tsk bagepulverCitronskal fra 2 citroner, fintrevetBland mel, rørsukker, citronskal, bagepulver sammen. Del dejen i 4 klumper og rul dem til en aflang pølse og kom to på en bageplade med bagepapir. Tag kagepølserne ud og lad dem køle af på pladen i 10 minutter, hvorefter de skæres skrå med 1-2 cm tykkelse og bag dem i 8 minutter, hvorefter de vendes om på den anden side og bages yderligere 10 minutter
Saml dejen med æggene og ælt hakkede nødder og appelsinskal ind i. Biscotti er normalt en småkage, som spises til en kop kaffe, men man behøver bestemt ikke at være kaffedrikker for at elske disse små kager
Biscotti. Assalamualeikum og hej med jer. Biscotti. Inspireret af SuperVeggieDelight på Youtube, har jeg forsøgt at kaste mig ud i at lave dem og dele opskriften med jer
Det endte med cookies med hassel nødder og lys chokolade og et forsøg på mandel/kakao biscotti. Cookiesne var en super lækker lille snack til kaffen, mens biscottierne var knapt så vellykkede, de blev ikke rigtig sprøde, så det må forsøges igen en anden dag
Hak nødderne groft. Hak chokoladen og alt den hakkede chokolade og nødderne i dejen. Til 70 års fødselsdagen lavede jeg også de her biscottier. 30 g pistacienødder. 30 g pistacienødder