Da jeg jo er typen som smager mig lidt frem igennem hele processen, synes jeg desværre at den ellers "sundere" form for havregrynskugle-dej, var en smule bitter
- jo, det er en bitter grøntsag, som derfor også er meget svær at gøre delikat og lækker at spise, hvis den blot vendes i en salat, som hvis man lavede den klassiske iceberg, tomat og agurkesalat
Amylase findes også naturligt i maltmel, men der er jo allerede maltmel i blandingen, så de har nok ikke ville tilsætte for meget, da malten jo også er med til at give en let bitter smag
Nogle mener den er for "bitter" i smagen, personligt synes jeg den er dejlig saftig i forhold til mange andre kåltyper - grønkål, savoykål og endda broccoli
Det hvide skal ikke rives med, da det giver en bitter smag. Æblekage er en kendt gammel klassiker og jeg synes det er vigtigt, at selvom man kan købe alle mulige fantastiske kager og ser en masse bage og madprogrammer i tv
Nudging er kort og godt “et kærligt skub i den rigtige retning” – det vigtigste for dig når du kommer hjem, er træt og har en masse huslige gøremål for dig, så er det måske, at denne “snack” skal være nem at tage og hurtigt skubbe i sig så du kan komme videre
Lad massen køle af inden FiberHUSK røres ud i massen. Tilsæt herefter æggeblommerne i chokolademassen. Bland æggehvidemassen, mel, bagepulver og salt i chokolademassen
I anledning af World Breastfeeding Week, og nu hvor jeg ikke rigtig har andet end baby på hjernen, så skal der en dejlig opskrift på bloggen til alle de skønne ammende kvinder
Den er forholdsvis nem at bikse sammen, det eneste der tager tid er rensningen af quinoa, det meget vigtig at huske at rense quinoa ellers for man en meget bitter smag, da quinoa har en bitter lag uden på også kaldet saponiner
Umiddelbart virker den måske ikke så lækker – sej og bitter. Bland mel, vaniljesukker, kardemomme, natron og salt sammen, og hæld det i skålen med bananblandingen, og bland det til en glat, ensartet masse
Du har sikkert støt på tang før – i form af en rulle, med en masse hvide ris og lidt fisk rundtom. Asiaterne har før i tiden haft utrolig få tilfælde af osteoporose (knogleskørhed) og frakturer, hvilket eksperter krediterer til deres kostvaner med masser af mad fra havet – fisk, tang og derforuden en del grøntsager, frugt og stærke krydderier