Sjovt nok er jeg altid mest til chokolade, det er ihvertfald det jeg altid kommer til at købe hvis jeg er ude men jeg må indrømme at disse våde cupcakes slår dem alle
Hindbær/Hvidchokolade cupcake medhindbærtrøffelfrosting (vidunderlig frostingmed alle typer bær) som jeg tog udgangspunkt i fra Mad med Hjertet, Chokoladecupcakesmed hakket chokolade, blødende blåbærhjertemedblåbærtrøffelfrosting, og Zucotto cupcakes indeholdende vaniliecupcakesmed hakket chokolade, fyld af flødeskum med friske hindbær, hakket hasselnødder og toffee stykker, smurt med et lag chokolade ganache og toppet medhvidchokolade og creamcheese frosting og friske hindbær
cupcakes i alm. størrelseVanilje Cupcake m/hvidchokolade og blåbærDu skal bruge. Vend det smeltede smør forsigtigt ned i dejen til massen er ensartet blank og vend til sidst den hakkede hvidechokolade