Hæld fløde/chokolade over i en skål, dæk den med film og lad den stå i køleskabet natten over. Og så er de også fyldt med de lækre antioxidanter, som jeg er så glad for
Hindbær/Hvidchokolade cupcake med hindbærtrøffelfrosting (vidunderlig frosting med alle typer bær) som jeg tog udgangspunkt i fra Mad med Hjertet, Chokolade cupcakes med hakket chokolade, blødende blåbærhjertemedblåbærtrøffelfrosting, og Zucotto cupcakes indeholdende vaniliecupcakes med hakket chokolade, fyld af flødeskum med friske hindbær, hakket hasselnødder og toffee stykker, smurt med et lag chokolade ganache og toppet medhvidchokolade og creamcheese frosting og friske hindbær
med hakket chokolade eller blåbær. Del æggene og kom blommer i en skål og hvider i en anden. Ville egentlig have bagt fastelavnsboller medcreme
Et Glutenfrit Liv
Blåbær cupcakes medhvidchokolade Her skal du bruge følgende ingredienser. 3 æg, 3 dl creme fraiche og 1½ dl smør/magarine. 100-150 g grofthakket hvidchokolade og 125-175 g friske eller frosne blåbær. Bland de tørre ingredienser i en skålBland så de våde ingredienser i en anden skål, med en elpiskerDe våde ingredienser blandes så over i skålen med alle de tørre, og endnu en gang er en elpisker godVend så den hakkede chokolade og blåbærene i dejen med en almindelig dejskraberFind dine muffin eller cupcake forme frem (i mit tilfælde silikone cupcake forme) og fyld dejen heri (jeg fik til 22 små cupcakes)Så skal kagerne i ovnen på 200 grader i omkring 13-16 minutter - giv dem længere tid hvis de ingen farve har taget - de skal være gyldne på toppen. 3 dl creme fraiche