Blåmuslinger med safran opskrifter

Muslinger i hvidvinssauce med safran

Det blev et hurtigt valg – en pakke frosne blåmuslinger i hvidvinssauce – færdigkogte, men med forbedringsforslag på bagsiden af pakken

Blåmuslinger

Drys med hakket persille og hæld saucen over. Blåmuslinger (La Mouclade). Serveres med lun flutes til. Spørg din fiskehandler om hvordan man renser blåmuslinger

Paella med alt godt fra havet

Safran. 500 g Blåmuslinger. 500 g Blæksprutte. 500 g Kammuslinger. 0,5 tsk. 2,5 dl Hvidvin. 0,5 l Bouillon, hønsekød, spiseklar

Pepe's Paella

Til slut pyntes med citron og strimler af rød peber. Safran/gurkemeje. Paella med alt godt fra havet. Tilsæt knust hvidløg, 1,5l vand med flydende kyllinge boulion eller 1-2 kyllinge boulion terninger, kylling, salt og safran eller gurkemeje. 500 g Blåmuslinger