Blåmuslinger opskrifter

Blåmuslinger i cremet sauce med urter

Blåmuslinger i cremet sauce med urter

friske blåmuslinger. God fornøjelse Blåmuslinger i cremet sauce med urter 1,5-2 kg friske blåmuslinger1 bundt mellemstore gulerødder (200gr)3 stilke blegselleri2 skalotteløg1 fed hvidløg1 fennikel gerne med top25 gr smør1 bundt kørvel1 bundt purløg1 bundt dild2 dl hvidvin2,5 dl fløde1 tsk maizena 1 citronSkyl muslingerne og skrub dem godt og kasser de muslinger der er knuste og dem som ikke lukker sig når man giver dem et let bank mod køkkenbordet
Gratinerede blåmuslinger

Gratinerede blåmuslinger

Blåmuslingerne. Blåmuslingerne. Blåmuslinger er lavet meget løst efter en opskrift i “Culinaria Italia”, hvortil jeg har tilsat en flok forskellige ting efter min smag
Hvidvinsdampede blåmuslinger

Hvidvinsdampede blåmuslinger

Jeg har aldrig prøvet at lave blåmuslinger, men jeg har tit overvejet at prøve. De smagte rigtig godt og det er bestemt ikke sidste gang jeg laver blåmuslinger
Hvidvinsdampede blåmuslinger

Hvidvinsdampede blåmuslinger

Faktisk begyndte jeg først først at spise hvidvinsdampede blåmuslinger for ikke så længe siden, og da Iben og jeg havde vores lille tur igennem Italien og Frankrig, gik jeg helt amok i Moules de Frites (som den originale ret hedder med tilhørende sprøde fritter-banditter)
Blåmuslinger i cider og øl

Blåmuslinger i cider og øl

person2 kg blåmuslinger25 gr smør3 skalotteløg1 fed hvidløg2 porrer2 gulerødder1 bdt. 2 kg blåmuslinger
Blåmuslinger i kokosmælk

Blåmuslinger i kokosmælk

Rengør blåmuslingerne godt. 1,5 kg blåmuslinger. 1,5 kg blåmuslinger. Blåmuslinger i kokosmælk. 3 cm ingefær
Blåmuslinger i hvidvin

Blåmuslinger i hvidvin

Lørdag da vi var ved Båring Fisk for at købe lidt lækkert med til sommerhuset, så havde de en stak friske blåmuslinger
Grill

Grill

Kærestens opgave blev derfor at vælge om menuen i går skulle stå på oksefilet eller blåmuslinger, og han besluttede sig for en ordentlig bøf på grillen
NOMA

NOMA

I baggrunden kan man skimte vores blåmuslinger. Ind kom et helt fad af tomme blåmuslingerskaller. Øverst lå de 2 blåmuslinger, som vi skulle spise, med toppen på
Tapas

Tapas

1 kg blåmuslinger i skal. 1 kg blåmuslinger i skal. Tapas – I landende omkring middelhavet serverer de tit et udvalg af mange små retter på én gang som et let mellemmåltid eller som et selvstændigt måltid, der spises efterhånden som retterne bliver tilberedt
Moules Mariniéres

Moules Mariniéres

Det er egentligt hurtig mad at tilberede, men det som stjæler tiden er rengøringen af blåmuslingerne