Hvid cremeHusblassen lægges i blød i en ½ liter koldt vand i en halv time. Vaniljesukker, den tomme vaniljestang, sukker, citronsaft og blåbær småkoger uden låg ca
Pisk flormelis og blødt smør til en luftig og meget lys smørcreme. Start med at tage smørret ud af køleskabet, og lad det stå ved stuetemperatur i en lille times tid, så det er blødt, når du skal bruge det
En lækker, blød, nøddeagtig chokoladekage. friske dadler uden sten. 200 g friske dadler uden sten. 100 g vaniljeskyr uden sukker. 2 dl vaniljeskyr uden sukker
Hæld sukker og smør i en skål, rør det sammen og pisk det, til det får en blød konsistens. Her er opskriften på en super dejlig, kraftig og mørk chokoladekage
Den har en lækker blød og svampet konsistent og med en dejlig chokoladesmag. Jeg var rundt i alle de nærliggende Fakta butikker uden held og måtte desværre give op
“Åh, hvor har jeg lyst til chokoladekage. 1 dåse kidney-bønner (du kan også bruge sorte bønner, men de fås ikke på dåse, så de skal lægges i blød, og det tager ligesom lidt af lyn-effekten)
Husblasen blødes op. Chokoladekage. Det hele blandes til en smeltet cremen og kommes i et fad. Chokoladekagen og den almindelige lagkage laves ved at blande alle ingredienser sammen
Muffins, brownies, formkager af en hver art, ja, kort sagt rester af bløde kager. Chokoladekagen, wienerbrødet eller rouladen, I ikke fik spiste det hele af
Det var ikke den bedste raw chokoladekage jeg har smagt, og den kunne efter min mening godt have været blødere i konsistensen, men den havde en intens smag af chokolade og var ret god sammen med den friske appelsin og hindbærsaucen