Glasur. Tilsæt æggehviden, og ælt det til en fast, men lidt blød masse. Rør en fast glasur, tril et kræmmerhus af madpapir og sprøjt striber på dine kransekagestykker
Smør glasuren på brownien, når den er helt kold. 30x25 cm, beklædt med bagepapir) og bag kagen i den forvarmede ovn 30-35 minutter eller til toppen er fast, men kagen stadig er blød i midten. Fortsæt med at røre, til glasuren er let og luftig, mindst 5 minutter
Den er sød, lækker og dejlig blød og smager skønt – især når den er lun. Okay en afvigelse kunne forekomme, hvis det blev et lag af mørk chokolade glasur eller hvis jeg kastede mig ud i det lækre køkkentip, som står under opskriften og lover at forvandle kagen til en super lækker mandel-daddel-appelsin-banan-chokoladekage med en smag der siger spar to (nå jo, man har et standpunkt, til man tager et nyt)
Dejen skal være blød, men ikke snasket. Rosa fra Rouladegade laver glasur og pynter fastelavnsboller. Du kan nøjedes med at give bollerne glasur, især til børn
Den bløde og saftige bolle, som kan fyldes med alskens herligheder, lige fra den almindelig creme og syltetøj til nougat, marcipan, æblestykker, svesker, Nutella osv
De er så lækre, luftige, bløde, fulde af creme og dejen er så god at arbejde med, at jeg lykkedes at samle bollerne, så ikke en eneste dråbe creme flød ud