Blød glasur opskrifter

Kransekager med glasur

Kransekager med glasur

Ælt marcipanen blød og tilsæt lidt efter lidt glasuren mens der æltes. Men egen simple favorit er faktisk disse små kransekager med glasur

Kransekage med blød nougat

Glasur. Tilsæt æggehviden, og ælt det til en fast, men lidt blød masse. Rør en fast glasur, tril et kræmmerhus af madpapir og sprøjt striber på dine kransekagestykker
Kanelsnegle i bradepande

Kanelsnegle i bradepande

Fordi de står tæt sammen på en bageplade minimeres kanterne og tilbage står man med nogle bløde, let snaskede og smagfulde kanelsnegle
Othello – kagen over alle lagkager!

Othello – kagen over alle lagkager!

I dag fylder min ældste søn 21 år. Nu kan han kalde sig ‘voksen’ i de fleste dele af verden, men for mig vil han altid være ‘min lille dreng’
brownie med chokoladecreme

brownie med chokoladecreme

Smør glasuren på brownien, når den er helt kold. 30x25 cm, beklædt med bagepapir) og bag kagen i den forvarmede ovn 30-35 minutter eller til toppen er fast, men kagen stadig er blød i midten. Fortsæt med at røre, til glasuren er let og luftig, mindst 5 minutter
Uhyggelig lækker appelsinkage … og det er den virkelig!

Uhyggelig lækker appelsinkage … og det er den virkelig!

Den er sød, lækker og dejlig blød og smager skønt – især når den er lun. Okay en afvigelse kunne forekomme, hvis det blev et lag af mørk chokolade glasur eller hvis jeg kastede mig ud i det lækre køkkentip, som står under opskriften og lover at forvandle kagen til en super lækker mandel-daddel-appelsin-banan-chokoladekage med en smag der siger spar to (nå jo, man har et standpunkt, til man tager et nyt)
Skole chokolade kage

Skole chokolade kage

Kom blød smør og vand i og pisk med en mixer Pisk tilsidst æggene i. Pyntes med chokolade glasur og kokos

Luftige kardemommesnegle

Dejen skal være lækker blød og smidig. Glasur. Er dejen ikke blød, lækker og smidig – tilsæt et par spsk vand og ælt/ rør igen
Hjemmebagte hindbærsnitter

Hjemmebagte hindbærsnitter

For mig, så skal hindbærsnitter ikke være for bløde, de må heller ikke være for sprøde, og der skal være glasur og helst tivolikrymmel på
Chokolade muffins med center

Chokolade muffins med center

Glasur. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle helt af inden du kommer glasur på. 100 g blød smør. Center chokolade muffins
Opskrift: Fastelavnsboller med hindbærskum

Opskrift: Fastelavnsboller med hindbærskum

Dejen skal være blød, men ikke snasket. Rosa fra Rouladegade laver glasur og pynter fastelavnsboller. Du kan nøjedes med at give bollerne glasur, især til børn
Protein mazarinkage

Protein mazarinkage

Mærk på den, den må ikke være for blød. Dog smagen den helt som den originale grønne kage med kakaoglasur
Mormors fastelavnsboller med creme

Mormors fastelavnsboller med creme

De er så lækre, luftige, bløde, fulde af creme og dejen er så god at arbejde med, at jeg lykkedes at samle bollerne, så ikke en eneste dråbe creme flød ud