Bløde boller uden hævning opskrifter

Opskrift på bløde og luftige boller

Opskrift på bløde og luftige boller

De er på en eller anden måde blødere – ja det er lidt svært at forklarer. Det her er simpelthen de bedste boller jeg længe har bagt
Boller bløde med kerner og mandler

Boller bløde med kerner og mandler

M. e. g. t. l. æ. k. r. m. d. n. i. o. s. a. 2. 5. 0. ​. 1. p. ø. u. f. h. v. 3. y. ½. ,. -. K. T. H. å. L. G. D. j. F. b. B. c. 8
Nemme boller med skyr

Nemme boller med skyr

De blev lidt friskere, men stadig med den bløde og lidt gammeldags the-bolle-struktur. Jeg har opdateret en af mine gode, gamle opskrifter på boller og erstattet æg med skyr
Opskrift på boller

Opskrift på boller

De er for det først super nemme at lave og for det andet så bliver de så lækre, bløde og luftige. Jeg har simpelthen alletiders opskrift på boller
Bløde Havreboller

Bløde Havreboller

Denne gang blev det store, blødehavreboller, som er vokset sammen, så der ikke er så meget skorpe. Og for at det ikke bliver for kedeligt, bager jeg en ny slags boller hver gang
Lækre boller med græskar

Lækre boller med græskar

Bollerne blev fugtige, bløde og lækre. Det er ikke så tit, at jeg bager boller. Jeg har før lavet boller med gulerødder og squash, så det var oplagt at prøve med græskar også
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Varm olivenolie op i en pande og steg løg og hvidløg til de er klare og bløde. Kødboller. Steg kødboller af en spiseskefuld fars på en pande
Boller

Boller

For nogle vil have dem med rosiner, andre vil have dem uden, nogle vil have dem luftige, andre vil have dem faste

Boller i karry asian style

Når løgene er bløde, drysses mel over. Et godt eksempel på sådan en ret er denne opskrift på boller i karry ”asian style”
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Når porrerne er blevet bløde kommes den revne squash og citronskal ved og der steges videre i 3-4 min
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

150 g dadler (de bløde af slagsen). 150 g dadler (de bløde af slagsen). Normalt laver man romkugler ved at blande noget sandkage eller lignende med smeltet chokolade, marmelade og romessens
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Varm lidt olie op i en sauterpande eller gryde og steg hvidløg og løg i 5 min ved middel varme, til de er bløde
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

De skal være bløde og møre. Vi har fået måltidskasser fra Årstiderne i mange måneder, men holder. en pause i øjeblikket