De blev lidt friskere, men stadig med den bløde og lidt gammeldags the-bolle-struktur. Jeg har opdateret en af mine gode, gamle opskrifter på boller og erstattet æg med skyr
I formiddags, mens Esther tog en middagslur, bagte jeg disse lækre blødefuldkornsboller som fungere rigtig godt som en morgenbolle med ost og marmelade, men bestemt også som en sandwichbolle i madpakken
Denne gang blev det store, blødehavreboller, som er vokset sammen, så der ikke er så meget skorpe. Og for at det ikke bliver for kedeligt, bager jeg en ny slags boller hver gang
Bollerne blev fugtige, bløde og lækre. Det er ikke så tit, at jeg bager boller. Jeg har før lavet boller med gulerødder og squash, så det var oplagt at prøve med græskar også
Lækre boller, som er nemme at lave og er dejlig bløde. Muffinboller lavet af rugbrødsrester. pensle bollerne med mælk inden bagningen og drysse sesamfrø på
Det er ikke altid nemt at lave boller til eksempelvis fødselsdagsfesten. I Boller kan du komme lidt af hvert – rosiner, tørrede tranebær, chokoladestykker, æbletern – eller helt undlade at komme noget i eller komme en blanding af ovennævnte i