Bløde grovboller opskrifter

Grovboller uden æg

Grovboller uden æg

Bollerne er gode bløde og mættende. Grovboller uden æg (ca. Blandingen skal trække 1 time, til kernerne er bløde
Lækre bløde fuldkornsboller

Lækre bløde fuldkornsboller

Jeg synes tit grovboller kan blive lidt kedelige og tørre – men med denne opskrift bliver de bare rigtig lækre bløde og mushi
Grovboller med Æble

Grovboller med Æble

Bløde og lækre grovboller med en sødlig smag fra æbler, som er helt i sæson nu. Grovboller med æble, 16 stk
Vegetarisk broccolisuppe med knas

Vegetarisk broccolisuppe med knas

Svits forårsløgene til de bliver bløde, og tilsæt broccolien. Hurtige, nemme og dejlige grovboller. grovboller eller flutes
Rabarberkompot

Rabarberkompot

Sørg for at holde godt øje med rabarberne når det koger, for de skifter hurtigt konsistens og de må helst ikke nå at blive for bløde og trevlede
De Bedste Grovboller

De Bedste Grovboller

Alfa omega er, at det bare er de allerbedste luftige grovboller med bløde kerne og masser af smag. De Bedste Grovboller, 24 stk
Grov boller

Grov boller

Bollerne er sprøde og bløde på samme tid. Idag har jeg leget lidt videre med opskriften og fundet frem til en omgang sunde, nemme grovboller, som ikke skal hæve natten over
Sunde Sloppy Joes - Sådan!

Sunde Sloppy Joes - Sådan!

Lad simre for svag varme indtil en del af væden er fordampet, sovsen er tyk og grønsagerne bløde. 8 grovboller. 8 grovboller
Gulerodsbrud med rugmel

Gulerodsbrud med rugmel

Salt i sammen med melet og tilsidst det bløde smør. Da jeg ellers helst vil have grovboller, tænkte jeg at det må kunne kombineres
Hvedeboller med Rugkerner

Hvedeboller med Rugkerner

Det er ret smart og sparer en for den tid det ellers tager at udbløde kernerne. Grovboller med surdej og rugkerne, Tidsforbrug

Grovboller med spinat

Dyp 2 spiseskeer i varmt vand og form 24 boller ved at sætte klumper af den bløde dej på plader med bagepapir

Laksesandwich

Den bløde hvide ost moses med en tredjedel af urterne og smøres på undersiden af bollen, laksen rulles med to dadler og et purløg i hver rulle, og lægges derefter på osten