Jeg elsker kanelsnegle. Super lækre og svampede kanelsnegle med masser remonce. Der er ikke noget bedre end en lun kanelsnegl med masser af remonce og en dejlig intens kanelsmag
Rør til sidst det bløde smør i og ælt så dejen igennem i nogle minutter – jeg brugte røremaskine. I sidste uge havde jeg fødselsdag og havde derfor inviteret familien til fødselsdagsbrunch i søndags, hvor jeg blandt andet havde bagt disse efterårs kanelsnegle
Lige inden dejen er færdighævet, blandes det bløde smør sammen med farin og kanel (smag evt til). Jeg har faktisk aldrig lavet kanelsnegle før, og derfor har jeg heller ikke udviklet nogle opskrifter med dem
Jeg har længe brugt den samme opskrift, som jeg har elsket, siden jeg startede med at bage kanelsnegle som barn, men jeg ønskede mig en opskrift, der gav lidt blødere og mere snaskede snegle
I hvert fald hvis man er til søde kanelsnegle, med masser af kanelsmag, der er bløde og svampede, masser af snask (der ikke løber ud) og karamelliserede kanter
Brug en ske til at røre det bløde smør og sukker godt sammen i en anden skål. Jeg har indviet min søster i min nye ide til et lidt anderledes twist på de traditionelle kanelsnegle