Bløde, lækre, fudgeagtige og lyse karameller. En af mine ynglingssyndere er karameller. Lad karamelmassen køle af i køleskabet i 4 timer og skær derefter ud til karameller
En perfekt kombination mellem det søde, det salte og det bløde og det knasende. Jeg tilføjede kun mørk chokolade og toppede istedet karamellerne med de små og lækre DUET-hapser
Øv altså, det var jo meningen at den gerne skulle "bløde" lidt med karamel. Fredag havde jeg jo lovet, at der endnu engang skulle fremvises en omgang søde sager
Pisk brun farin, det bløde smør og ægget godt sammen. 12 karameller (jeg brugte hjemmelavede fra julekonfekten, men ellers er dem fra Werthers gode – og kan sagtens udelades). Udelader du karamellerne, sætter du bare 12 klumper af på bagepapir og bager som almindelige cookies. 12 karameller (jeg brugte hjemmelavede fra julekonfekten, men ellers er dem fra Werthers gode – og kan sagtens udelades)
Overhæld samtidigt fignerne med kogende vand og lad dem bløde op i 10 minutter. Når man allerede har lavet en opskrift 2 gange (over næsten pinligt lidt tid) og allerede drømmer om at lave det igen, så må det være en succes
Jeg synes, at det var ret lækkert med den bløde karamel til de sprøde jødekager. Hvis du opbevarer jødekagerne med karamellen i, bliver de bløde, så lav kun lidt ad gangen, så du får spist dem alle (
Jeg advarer på forhånd – dette indlæg indeholder opskrift, der kan gøre dig stærkt afhængig af disse bløde, lækre og smagfulde vanilje fudge karameller med peanutbutter, der smelter på tungen
Jeg synes, at det var ret lækkert med den bløde karamel til de sprøde jødekager. Hvis du opbevarer jødekagerne med karamellen i, bliver de bløde, så lav kun lidt ad gangen, så du får spist dem alle (