Bløde kokosmakroner opskrift opskrifter

Kokosmakroner

Kokosmakroner

16 dejlige kokosmakroner - sprøde udenpå og bløde indeni. 50 gr kokosolie eller smør. 250 gr kokosmel. 250 gr sukker
Kokosmakroner med chokolade

Kokosmakroner med chokolade

De skal være let gyldne – men stadig lidt bløde inden i. Man laver selvfølgelig de lækreste sprøde kokosmakroner med chokolade
Kokosmakroner

Kokosmakroner

Gyldne udenpå og saftige og dejlige bløde indeni. Lækre kokosmakroner til kaffen, i min fine skål, som min bedstemor selv har malet
Mormors saftige kokostoppe

Mormors saftige kokostoppe

Og så har jeg nu endelig gennemskuet det trick, som får dem til at blive saftige og bløde i midten og ikke bare en tør, hård kokosklump
Mmmmh- kage! Opskrift på macarons

Mmmmh- kage! Opskrift på macarons

Når den er tempereret røres det bløde smør i. Kokosmakroner. Selvfølgelig skal man have en god opskrift. Jeg lægger dem sammen 1-2 dage før - de skal nemlig være bløde i midten men sprøde udenpå hvis de skal efterligne den"franske model"

Kokosmakroner, glutenfrie

med coctailbær i holder kagerne sig bløde og fine, kan man ikke lide bærrene i, kan man bage dem uden og lægge et par skiver frisk brød i kagedåsen