Kokosmakroner 16 dejlige kokosmakroner - sprøde udenpå og bløde indeni. 50 gr kokosolie eller smør. 250 gr kokosmel. 250 gr sukker My Mommy's Corner
Kokosmakroner med chokolade De skal være let gyldne – men stadig lidt bløde inden i. Man laver selvfølgelig de lækreste sprøde kokosmakroner med chokolade LANDMANDSLIV
Kokosmakroner Gyldne udenpå og saftige og dejlige bløde indeni. Lækre kokosmakroner til kaffen, i min fine skål, som min bedstemor selv har malet Jeanettes kager
Mormors saftige kokostoppe Og så har jeg nu endelig gennemskuet det trick, som får dem til at blive saftige og bløde i midten og ikke bare en tør, hård kokosklump Min Mormors Kager
Nøddesnacks med peanutbutter og mørk chokolade Sunde kokosmakroner med citron. Jeg har valgt at kalde dem for nøddesnacks, og opskriften er inspireret af JulieBruun Anna-Mad
Mmmmh- kage! Opskrift på macarons Når den er tempereret røres det bløde smør i. Kokosmakroner. Selvfølgelig skal man have en god opskrift. Jeg lægger dem sammen 1-2 dage før - de skal nemlig være bløde i midten men sprøde udenpå hvis de skal efterligne den"franske model" Vaskavulla
Kokosmakroner, glutenfrie med coctailbær i holder kagerne sig bløde og fine, kan man ikke lide bærrene i, kan man bage dem uden og lægge et par skiver frisk brød i kagedåsen Glutenfrie fristelser