Skær kødet i tern og kom det i en frysepose. Skær citronerne i halve og pres saften ud. Kom saft og citroner i fryseposen sammen med persille, presset hvidløg, olie og salt
Blandede grønne salater med grillede peberfrugter, auberginer og yoghurtdressing. Igår var sådan en af de der "tøm køleskabet" dage, hvilket resulterede i denne menu
Skyl den blandede salat og vend den sammen med hvidkål, fintsnittet peberfrugt og en revet gulerød. Posted on april 9, 2015 by Anna Warrington in Aftensmad, Kosttips, Nye opskrifter, Oksekød, Salater, Top 20 opskrifter
Gedeost med honning1-2 æbler200 gr gedeost 6 spsk flydende honning3 spsk olivenolie6 skiver serrano3-4 kviste citrontimian100 gr blandedesalater2 spsk balsamico4 spsk valnøddeolieSalt og peberTænd ovnen på 200 gr. 100 gr blandedesalater
100 g valnødder 1 øko-citron 1/2 dl sirup (jeg brugte en sukkerrørssirup, som har en meget kraftig smag – sådan nærmest brun farin i flydende form, men med flere smagsnuancer som nødder og træ) 1 bakke blandedesalater 6 skiver [. 1 bakke blandedesalater
De to salater kan blandes i skålen, men nye salatblade er så sarte, at de let klapper sammen og bliver kedelige, hvis de kommer til at ligge for længe i dressingen
1 bakke blandedesalater. 1 bakke blandedesalater. Jeg er ret vild med kombinationen af dadler fyldt med gedeost, rullet i parmaskinke og bagt i ovnen, så de bliver sprøde udenpå