Men jeg fik alligevel stykket en rimelig menu sammen med en lækker gazpacho til forret, kyllingelår marineret i citronolie med bønnesalat, diverse grøntsager, dips og rice crackers samt “minifoccacia” (baseret på denne opskrift
Ris á la mande med blandet bær. Bønnesalat med vinagret. Jeg plejer at infomere om mulighederne for bestilling af vegansk mad i julen nederst i min ultimative guide til en vegansk jul, men i år har jeg valgt at skrive om dem i et separat indlæg, fordi der simpelthen er så mange fantastiske muligheder i år, og det gør det nemmere at få øje på dem og finde dem frem igen
ned til 5,-, så tilbehøret blev en lille blandet salat af det med agurk og blomme. Denne opskrift fandt jeg inde på Jubii's debatforum her den anden dag
Brug bare fingrene til at få blandet salaten godt, så fennikelen suger marinaden godt til sig. Udover det lavede jeg en lækker bønnesalat med både hvide og grønne bønne, appelsinfilletter, spinatblade og bagte hvidløgsfed