Den smager præcis ligeså fantastisk som almindelig risalamande, og oplevelsen af at servere denne kage for sine gæster er helt speciel – Folk bliver så imponeret, for den er utrolig smuk
Nu skal kagen have lov tilatblive helt kold før pynten laves. Biksemad er nu ganske fint, det er bare rart med lidt frisk grønt ved siden af, da det ellers bliver lidt for kedeligt for min smag
Bliv ved med at piske -cremen bliver meget tyk. Pisk godt. Jeg tilsatte et lag jordbær pure på toppen, i stedet for marcipan og skar mængden at creme lidt ned
Det kan nemt gå hen atblive en vane med farlige konsekvenser for sidebenene, så jeg forsøgte mig med en kage uden mel og sukker for min samvittigheds skyld
Den smager præcis ligeså fantastisk som almindelig risalamande, og oplevelsen af at servere denne kage for sine gæster er helt speciel – Folk bliver så imponeret, for den er utrolig smuk
Dette er dog ikke som sådan kagens skyld, men jeg har en ovn der trænger tilatblive skiftet ud. Den er meget neutral i sig selv, og du kan derfor bruge deres basis kagemixtilatlave din yndlingskage
Der skal ikke væske ved, da de hurtigt tør op - og godt kan blive for vandede. Tilsæt endelig ikke det hele på én gang, da det - hvis jordbærmassen er for varm- hurtigt bliver grynet
Jeg blander marcipan, glucosesirup og flormelis efter opskriften, men da jeg skal tilat rulle marcipanen ud har jeg ikke mere flormelis, da jeg jo brugte det sidste på at prøve at få min topping tilatblive mindre flydende