Når pizzabunden har forbagt fyldes den med først tomatsovs, så grøntsager og tilsidst osteFRIsovs. Serveres med en skøn tomatsovs, lækre grøntsager og osteFRIsovs
Lav pizzabund af fintblendet blomkål, æg og parmesanost. Det kan måske også være til inspiration at modtage nogle mail gennem det lille gratis kursus Sund uden fanatisme
Blend blomkålshovedet og tilsæt de øvrige ingredienser til bundene. Blomkål er fyldt med kostfibre og giver derfor en rigtig god mæthedsfornemmelse, hvilket gør det nemmere at spise mindre
Med købt bund for en hurtig variant – pizzabund fungerer udemærket, skulle jeg hilse at sige }. { Tærte med friske figner, gedeost, parmaskinke og spinat
Nå, men hvis jeg nu siger, at hovedingrediensen i pizzabunden er blomkål, så ved jeg godt at alle mændene har lukket både servervindue, internetside og hele computeren ned
Husk at holde godt øje med den, der er ikke noget mere kedeligt, end en sort pizzabund. Det er vigtigt at kødsovsen ikke er våd, når du kommer den på pizzabunden
Bland ingredienserne til tomatsovsen og bred den ud på pizzabunden, alt efter hvor meget sovs man kan lide på sin pizza kan resten bruges til dip til "bread"-sticksne